Zakazivanja termina za zdravstvene preglede putem interneta

Bez autora
May 22 2012

Zakazivanje lekarskih pregleda putem interneta u Srbiji za sada je moguće samo u pojedinim zdravstvenim ustanovama. Za zakazivanje lekarskih pregleda putem interneta potrebno je samo da bolnica ili dom zdravlja poseduju kompjuter i štampač.Duže od godinu dana putem portala e-uprava postoji mogućnost zakazivanja termina za bilo kakve transakcije, pa i zdravstvene preglede. Ta mogućnost je besplatna za sve organe državne uprave, pa tako i za zdravstvene ustanove.

Zakazivanja termina za zdravstvene preglede putem internetaDržavni sekretar za Digitalnu agendu Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva Vlade Republike Srbije Jasna Matić izjavila je danas da je zakazivanje lekarskih pregleda putem interneta u Srbiji za sada moguće samo u pojedinim zdravstvenim ustanovama.

Za zakazivanje lekarskih pregleda putem interneta potrebno je samo da bolnica ili dom zdravlja poseduju kompjuter i štampač.

Ona je podsetila na to da duže od godinu dana putem portala e-uprava postoji mogućnost zakazivanja termina za bilo kakve transakcije, pa i zdravstvene preglede. Ta mogućnost je besplatna za sve organe državne uprave, pa tako i za zdravstvene ustanove.

Sistem je lak za korišćenje, a obuka je vrlo jednostavna. Jasna Matić je kao pozitivan primer izdvojila Ministarstvo unutrašnjih poslova koje je putem portala e-uprave omogućilo zakazivanje termina za izdavanje ličnih dokumenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik